FileCloud – veilig bestanden opslaan én delen, met een eigen ‘look and feel’

FileCloud – veilig bestanden opslaan én delen, met een eigen ‘look and feel’

Gepubliceerd op: 28 februari 2019.

Douwe Slobbe, Marketing en Sales Officer bij SEVENP, spreekt steeds meer bedrijven voor wie het veilig opslaan én delen van bestanden echt belangrijk is. Dat geldt voor accountantskantoren of andere financiële dienstverleners, maar ook voor bedrijven in de installatiebranche, design, IT of zorg.

FileCloud is een extra veilige manier om met bestanden te werken. In deze blog vertelt Douwe waarom FileCloud voor jouw bedrijf de juiste oplossing is.

Bestanden van alle formaten, overal toegankelijk én veilig

Met FileCloud via SEVENP weet je precies waar jouw data staat opgeslagen, namelijk op onze datacenters in Amsterdam. Er zit dus geen derde partij tussen. Voor bedrijven die waarde hechten aan betrouwbaar, efficiënt en simpel werken met bestanden is FileCloud echt een oplossing. In het werkveld van sommige juridische dienstverleners is het zelfs een harde wettelijke eis dat je weet waar de data staat opgeslagen.

Via FileCloud heb je op al je devices (computer, tablet en telefoon) encrypted toegang tot al je bestanden. Verder is FileCloud volledig Office 365 geïntegreerd, zodat je gemakkelijk vanuit FileCloud bijvoorbeeld een Word-document kunt openen en aanpassen. Ook kun je een eigen rechtenstructuur opbouwen in FileCloud mappen, zodat je kunt bepalen wie waar in kan – en wie waar niet. Tel daarbij op dat FileCloud werkt met antivirus, ransomware detectie en DLP (preventie van gegevensverlies) en je bent verzekerd van veilig werken. Ter vergelijking, bovenstaande punten gelden niet voor Dropbox.

Een andere reden dat bedrijven kiezen voor FileCloud is dat je bestanden kunt uploaden en verzenden van alle formaten, zonder limiet van de bestandsgrootte. Bij andere verzend-applicaties, zoals WeTransfer, kun je bestanden versturen van maximaal 20 gigabyte. Ook is het delen van bestanden via FileCloud veel veiliger dan via WeTransfer, omdat dit versleuteld gebeurt.

FileCloud ziet er heel representatief uit. Je kunt aan de FileCloud omgeving je eigen logo toevoegen en huisstijl toepassen. Zo krijgt het werken met FileCloud en het verzenden van bestanden echt een eigen ‘look and feel’.

Veilig – veilig – veilig

FileCloud is de meest veilige oplossing als je deze vergelijkt met andere oplossingen, zoals Dropbox en WeTransfer. Dat maakt dat wij kiezen voor FileCloud.

Al nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met je mee! We vertellen je dan meer over de verschillen met Dropbox, WeTransfer en ook met SharePoint/OneDrive van Microsoft.

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!