Veilig én flexibel werken, dat willen we toch allemaal?

Gepubliceerd op: 27 september 2018.

Als je Workspace 365 in één zin moet samenvatten, dan doet Martijn Furster, onze IT Business Consultant, dat zo: dé digitale werkplek die in één overzichtelijk portaal alle applicaties toegankelijk maakt die je nodig hebt.

Workspace 365 werkt als een verzameling van snelkoppelingen naar alle applicaties die je op een dag gebruikt. Omdat het in Workspace 365 ook mogelijk is om de invoer van al je wachtwoorden te automatiseren, open jij je persoonlijke werkplek iedere dag met een paar muisklikken. Door één keer in te loggen, kun je direct aan de slag met alle websites en applicaties die jij nodig hebt.

Blijf bij met live content

Met jouw Workspace 365 werkplek manage je ook de live content die voor jou van belang is: nieuwe e-mails, agenda-afspraken, laatst geopende (Office) documenten, taken, et cetera. Zo kun je gefocust blijven op je werk.

Maak je gebruik van bepaalde RSS-feeds, Twitter-, Yammer- of YouTube-kanalen? Dan kun je die zelf naar eigen inzicht invoegen. Zo toont jouw Workspace 365 werkplek automatisch alle relevante nieuwe content of zakelijke informatie.

Werk samen in één systeem

Het mooie aan Workspace 365 is dat het een oplossing is die door iedereen binnen je organisatie gebruikt kan worden. Van collega’s die veel onderweg zijn met hun telefoon of tablet tot collega’s die voornamelijk op kantoor werken en bijvoorbeeld zware rapporten draaien met PowerBI. De rapporten die hiermee gemaakt worden, worden vervolgens mooi gepresenteerd op het Workspace 365 portaal voor collega’s of eigen gebruik.

Workspace 365 is voor iedereen. Het is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen. Over de adoptie van Workspace 365 horen wij dan ook altijd positieve geluiden van onze klanten!

Wil je ook een complete online werkplek waarmee toegang tot je applicaties en informatie wordt vereenvoudigd met één inlog?

Vraag nu een gratis demo aan via 088 023 55 00 of sales@sevenp.nl en ontdek alle voordelen van Workspace 365!

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!