Vier redenen waarom de cloud jouw komende feestdagen onvergetelijk gaat maken

Gepubliceerd op: 18 december 2018.

De cloud-oplossing van SEVENP levert steeds meer voordelen op. Omdat de feestdagen voor de deur staan, sommen Marketing & Sales Officers Douwe Slobbe (helemaal links op de foto) & Britta Verhage (helemaal rechts op de foto), er vier voor jullie op. Want ook goed nieuws mag gevierd worden!

Flexibel én zorgeloos werken

Onze servers en diensten draaien automatisch door tijdens vakanties. En, alle data op ons platform staat veilig opgeslagen in de datacenters van Digital Realty en Equinix in Amsterdam en wordt continu gemonitord. Ook garanderen onze datacenters 24/7 stroom. Ben jij de handige IT-persoon op kantoor? Je wordt (helaas :)) niet gemist, want andere collega’s op kantoor kunnen zo gemakkelijk blijven werken. Mocht het nodig zijn, dan staat onze Front Desk klaar voor vragen. Zo kun je echt gaan genieten van de feestdagen!

Wil je tussen alle borrels, wandelingen en diners toch even weten wat er speelt, terwijl je met familie in Kopenhagen bent, dan kun je via onze cloud-omgeving altijd bij al je gegevens. Je moet natuurlijk wel internet tot je beschikking hebben, maar dat zit in Kopenhagen wel goed. 😉

Overzicht met Workspace 365

Om jou nog meer overzicht te geven, bieden we sinds deze zomer Workspace 365 aan. Een to do lijstje maken voor januari, je briljante idee voor een rapport uitwerken of snel een mailtje sturen? Met Workspace 365 weet je precies waar je moet zijn.

Extra leuk: richt Workspace 365 in met voor jou handige tegels. In deze tegels zie je bijvoorbeeld welke e-mails ongelezen zijn (je hoeft niet meteen je hele mailbox te openen) en waar files zijn. Omdat Workspace 365 ook goed werkt op je smartphone, is dit heel handig voor als je onderweg bent!

Nieuwe mailoplossing om spam tegen te gaan

Een groot deel van onze klanten maakt gebruik van onze veilige mailoplossing op ons platform. Om onze klanten spam-vrije feestdagen te bieden (feestdagen zijn spam-dagen!) zorgen wij dat aan het eind van dit jaar alle mailservers, ingeregeld zijn op onze nieuwe spam-oplossing: MailCleaner. Zo wordt alle feest-spam nóg beter gefilterd.

Milieuvriendelijker in de cloud met SEVENP

Wil je ook in de toekomst genieten van een witte kerst – of heb je voor volgend jaar goede voornemens? Kies dan voor de cloud! Al onze datacenters draaien namelijk op groene stroom. Wordt er tijdens de feestdagen minder gewerkt? Dan wordt er in onze datacenters ook afgeschaald waar mogelijk. Goed voor de portemonnee én voor de wereld om ons heen!

De cloud biedt ons steeds meer gemak – en daar laten wij de wereld graag in delen. Wij gaan genieten van de feestdagen, wij wensen jou ook gezellige feestdagen toe en een succesvol 2019!

Namens Douwe, Leander, Brian, Corné, Julian, Astrid, Arjen, Jonathan, Emilio, Evelien, Lennart, Tarik, Corné, Addy, Eveline, Karel, Frans, Tycho, Erik, Marco, Jeanine, Martijn en Britta.

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!