Accountantscloud

SEVENP is de drijvende kracht achter de accountantscloud.
In de afgelopen jaren hebben wij tientallen accountantskantoren geholpen aan een volledig geïntegreerde cloudoplossing vanuit onze accountantscloud.

Ervaring met accountancy

Wij hebben een schat aan ervaring opgedaan met de installatie en het updaten van vrijwel alle binnen de accountantssector voorkomende applicaties. Bijna iedere denkbare combinatie zijn we ondertussen wel al een keer tegengekomen. Die ervaring heeft ertoe geleid dat we tot een concept zijn gekomen, dat voelt als maatwerk en dat alle eigenschappen heeft van een efficiënte standaardoplossing: de accountantscloud.

Het accountantscloudconcept

Wat mag je verwachten wanneer je jouw automatisering onderbrengt in de accountantscloud?

 1. Hosting van al­ jouw applicaties in een veilige centrale netwerkomgeving. Wij zorgen ervoor dat al jouw applicaties feilloos geïntegreerd met elkaar werken.
 2. Mogelijkheid om zelf maandelijks gebruikers toe te voegen of te verwijderen.
 3. Afrekening tegen een vast bedrag per gebruiker per maand, op basis van de actuele stand van zaken aan het einde van de maand.
 4. Installatie / migratie naar de SEVENP omgeving tegen een, vooraf bepaald, vast bedrag (dus geen verrassingen achteraf).
 5. Automatische, dagelijkse back-up van al jouw bestanden.
 6. Standaard extra back-up van al jouw data naar onze tweede datacenterlocatie in Amsterdam.
 7. Standaard replicatie van alle data naar ons tweede datacenter.
 8. Mogelijkheid tot standby uitwijk naar onze tweede datacenterlocatie in Amsterdam.
 9. De mogelijkheid om gebruik te maken van onze uitwijkfaciliteiten in Hardinxveld-Giessendam in geval van een calamiteit op jouw eigen bedrijfslocatie.
 10. De zekerheid dat al jouw data staat opgeslagen op onze eigen dataopslagsystemen in Amsterdam, en dus gegarandeerd binnen de landsgrenzen blijft.
 11. Desgewenst uitleg/instructie in onze demonstratieruimte in Hardinxveld-Giessendam terwijl jouw systeem door onze medewerkers “in de lucht wordt geholpen”.
 12. Volledige helpdeskondersteuning tijdens kantooruren, daarbuiten standby hulpverlening; oftewel 24/7 bereikbaarheid van gekwalificeerde helpdeskmedewerkers.

Maak je op dit moment al gebruik van een oplossing in de cloud en overweeg je om over te stappen naar de accountantscloud? Neem dan zeker contact met ons op, want dan kunnen wij jou een zeer interessant voorstel doen.

Het betrouwbare en betaalbare alternatief voor de accountant