Office 365

Office 365 is een verzamelpakket van meerdere Office producten en diensten. Denk hierbij aan de vertrouwde applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Ook OneDrive, Exchange Online, SharePoint, Teams, Yammer, Skype en Power BI zitten -afhankelijk van de type licentie- in het Office 365 pakket. Office 365 is er in vele smaken en altijd beschikbaar, zowel online als offline.

De ontwikkelingen binnen Office 365 gaan razendsnel! Er komen bijna wekelijks nieuwe features bij. Wij merken dat deze ontwikkelen voor de meeste bedrijven niet zijn bij te houden. Toch zijn ze wel interessant! Daarom helpen wij organisaties met de migratie naar en adoptie van Office 365 diensten. Ook organisaties die al over Office 365 abonnementen beschikken, kunnen wij begeleiden naar een optimale benutting.

SEVENP heeft een nauwe samenwerking met Microsoft. Zo zijn wij naast CSP Direct Partner ook Qualified Multitenant Hoster. Verder zijn wij Gold partner voor de competenties Cloud Platform, Collaboration and Content, Datacenter én Small and Midmarket Cloud Solutions. Daarnaast zijn al onze engineers Office 365 gecertificeerd.

Jouw voordelen

  • Actuele kennis van alle Office 365 mogelijkheden.
  • Nederlandse helpdesk, welke 24*7 kan worden gebeld.
  • Integratie tussen jouw zakelijke applicaties en Office 365.