M/V gezocht

Een medewerker van SEVENP heeft een sterk karakter, is zich bewust van zijn* omgeving en van zijn eigen rol in relatie tot anderen. Hij heeft een energieke, krachtige uitstraling. Je herkent hem aan zijn oprechte interesse in anderen, die hij altijd open tegemoet treedt; hij heeft oog voor andermans talent en inzet en is daar complimenteus over. Bewust en onbewust streeft hij ernaar verbinding tussen mensen te creëren.

Bij hem gaat het om de inhoud. Zijn kennis en ervaring benut hij in zijn professionele, no-nonsens aanpak. Hij is analytisch sterk en welbespraakt, waardoor hij erin slaagt complexe materie op een natuurlijke manier aan collega’s en klanten te verhelderen. Hij is creatief in het vinden van oplossingen wanneer hij daartoe uitgedaagd wordt.

Daadkracht is een sleutelwoord voor een medewerker van SEVENP. Het gaat erom dat hij, samen met collega’s en klanten, dingen voor elkaar krijgt. Hard werken is geen probleem, niets is teveel moeite; daarbij bewaart hij zijn geduld in relaties met anderen. In zijn uiterlijke verschijning is hij vlot en netjes verzorgd. Naast zijn harde werken, maakt hij ook graag tijd voor gezelligheid; hij is sociaal en collegiaal.

*Waar hij staat, kan natuurlijk ook zij gelezen worden.