SEVENP verandert van kleur!

Na vele maanden voorbereiding is het zover: SEVENP verandert per 2 oktober van kleur!

In 2004 begonnen we met onze droom. We wilden een enterprise cloud-omgeving voor het MKB mogelijk maken. Een dienstverlening zonder investeringen vooraf, waarbij je gewoon per maand betaalt voor wat je nodig hebt. In 2009 maakten 7 personen het mogelijk. SEVENP was geboren. In de jaren die volgden zijn we hard gegroeid en hebben we onze diensten verder ontwikkeld tot het SEVENP van nu.

In al die jaren hebben onze business partners ons veel geleerd over onszelf. De ontwikkelingen op technologisch vlak gaan steeds sneller en de mogelijkheden lijken oneindig. Dagelijks worden we betrokken bij digitale innovaties van onze klanten en partners. Wij maken de verschillende mogelijkheden graag inzichtelijk en we zijn er trots op dat we samen succesvol kunnen zijn.

Onze klanten en partners kunnen vertrouwen op ons solide platform zodat zij zich kunnen richten op waar ze het beste in zijn. Dagelijks zetten wij ons in zodat gebruikers efficiƫnt hun werk kunnen doen. Wij vinden het een eer dat wij dat vertrouwen van zovelen hebben gekregen.
Wij voelen ons allang geen ‘groentje’ meer! Dit is voor ons de reden om over te stappen op een frisse, nieuwe huisstijl. Vanaf maandag 2 oktober schudden wij het groen van ons af en begroeten wij u met nieuwe kleuren en een nieuw logo.