Leveranciers

Als ISO-gecertificeerde hostingpartij ben je natuurlijk heel zorgvuldig in de keuze van de partijen met wie je samenwerkt. Dat begint al bij de keuze van het datacenter.

Equinix/Digital Realty

Het bouwen van een eigen datacenter is te kostbaar en ingewikkeld voor ons om het zelf te doen. Dat laten wij graag over aan een partij die de activiteiten volledig richt op het ontwerpen, bouwen en exploiteren van datacenters. Wij hebben onze systemen daarom ondergebracht in de veilige datacenters van Digital Realty en Equinix (voorheen TelecityGroup) in Amsterdam. Europa’s toonaangevende providers van Premium datacenters, met locaties in heel Europa. Deze datacenters kennen een hoge connectiviteit en bieden een volstrekt veilige omgeving voor IT- en telecomapparatuur.

Veilig in alle opzichten

De toegang tot elk datacenter wordt strak gecontroleerd. De datacenters worden voortdurend bewaakt en er wordt gebruik gemaakt van uitgebreide fysieke beveiliging, waaronder een veilige omheining en camerabewaking. Er gelden strikte procedures voor het toezicht op, en de controle van, bezoekers. Zowel binnen als buiten het datacenter.
Meer weten? Kijk op de website van Equinix of de website van Digital Realty.

Telecity datacenters: de beste in de branche